Fruit Fest

Categorie
Vaals, Video, Valkenburg, Beek, Geleen
Over dit project

Fruit Fest wordt gespeeld op 10 winlijnen; iedere horizontale en diagonale lijn telt mee. 3 of 4 gelijke symbolen op een lijn geeft prijs. Hierbij hoeven de symbolen niet aaneengesloten te zijn. Er is ook een 0/20 spel aanwezig om snel punten over te zetten zodat op hogere inzetten gespeeld kan worden.

Het spel kan gespeeld worden op inzet 1, 2, 5, 10 of 20 cent per winlijn. De prijzen in het winplan worden vermenigvuldigd met het aantal cent per winlijn waarop gespeeld kan worden. Een prijs van ‘1000x’ op inzet 20 cent per winlijn levert dus 1.000 x 20 cent = 20.000 cent = €.200,- op.

FRUIT PARTY FEATURE

Als er 3 of 4 Fruit Party symbolen op een winlijn vallen, wordt het Fruit Party Featurespel gestart. Tijdens dit spel betaalt de speler geen inzet. 3 Fruit Party symbolen geven recht op 5 spelronden, 4 Fruit Party symbolen geven recht op 12 spelronden. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het spelen van het featurespel extra spelronden bij te winnen als er weer 3 of 4 Fruit Party symbolen op een lijn vallen.

Tijden het Fruit Party Featurespel verdwijnen winnende symbolen en vallen de overgebleven symbolen naar beneden. Hierdoor kunnen kettingreacties ontstaan waardoor er in een spelronde meerdere prijzen in serie gewonnen kunnen worden.

BONUSGAMES

Op hogere inzetten is het mogelijk dat prijzen deels worden vervangen door Bonusgames. Tijdens de Bonusgames wordt het door middel van een extra gamble-spel mogelijk om hogere prijzen te winnen. Het spelen van een Bonusgame kost geen inzet.